Romania Roleplay SAMP Server

188.212.107.171:7777
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Hot to become a PRO ?

In jos 
AutorMesaj
BunicuTzu

avatar

Mesaje : 161
Data de inscriere : 30/04/2011
Varsta : 26

MesajSubiect: Hot to become a PRO ?   Dum Mai 01, 2011 7:08 am

Reguli mai putin precizate in regulament

1) Regula DriveBy
Un agent FBI are voie sa faca DB(Drive-By) doar in cazurile urmatoare:
-cand suspectul urmarit detine un mijloc de transport care atinge o viteza mai mare decat vehiculul din dotare a agentului.
-cand suspectul nu opreste masina la somatiile agentului
-cand si din masina urmarita se face DB
DB-ul este permis doar la rotiile vehiculului suspectului urmarit.

2)Interactiunea cu suspectii:
Atunci cand se urmareste un suspect fiti intodeauna siguri de intentia pe care o are -daca se preda sau nu
Intodeauna INTREBATI-L ce intenitii are.
-Daca suspectul se preda atunci il imobilizati in masina de politie prin comanda /cuff si mergeti la jail pentru arest.
-Daca suspectul fuge atunci e clara intentia sa de evadare, in acest caz aveti dreptul de a-i da wanted 6 si a-l dobori.
-Daca suspectul e indecis nu stie ce vrea sa faca fiti siguri ca l-ati inconjurat si i-ati taiat caile acces catre mijloace de transport cu care ar putea fugi.

-Cand cineva cu wanted mic va omoara sau va ataca si fuge mai intai ii dati Wanted 6 apoi il omorati fara drept de predare


3)Arest & Wanted
-atunci cand vreti sa arestati o persoana, asigurati-va ca arestati persoana potrivita, de multe ori cei cu wanted se ingramadesc la jail si dati arest gresit. Pentru a evita acest lucru apropiati-va cat mai mult de suspectul pe care vreti sa-l arestati astfel nu veti mai comite astfel de greseli.
-atunci cand acordati wanted unei persoane ganditi-va de doua ori, sa nu acordati wanted gresit.
-atunci cand prin absurd gresiti wanted, mergeti in LSPD, folositi comanda /clear iar apoi dati wanted-ul corect sub forma "Crima - Reluare"
-atunci cand mergeti sa arestati un suspect, controlati-va, sa nu gresiti comanda de arest, pe server sunt foarte multi vanatori si astfel puteti fi reclamati. -daca sunteti la un event si sunteti atacat, nu va grabiti sa dati wanted pentru atacarea unui politist, intrebati scopul persoanei care v-a atacat, daca aceasta persoana fuge, aveti dreptul sa-i acordati wanted, inseamna ca nu are intentii tocmai bune (in caz ca sunteti la GS LS, concurati impotriva altui jucator iar un jucator de pe margine va ataca, NU dati wanted)
-NU aveti dreptul sa dati wanted atunci cand sunteti pe /tv, daca observati o ilegalitate, aveti dreptul sa controlati asta dar nu pe /tv
-inainte de a suspecta pe cineva, asigurati-va ca suspectati persoana potrivita (undercover), nu va grabiti in a acorda wanted

4)Munca in Echipa
-Agentii sunt rugati, ca atunci cand sunt in patrula sau stau"de veghe", sa fie grupati in echipe de cel putin 2 persoane pentru o mai buna desfasurare a activitatiilor.
-Agentii in perioada de probe, sau agentii cu rank mic sunt obligatii sa asculte de indicatiile agentiilor mai vechi, rank mai mare, experienta, daca agentii cu rank mic considera ca indicatiile primite nu respecta regulamentul au posibilitatea de a mai cere o parere sau de a refuza instructiunea primita.

5)Tazering
-aveti voie cand mafiotul este singur, si fuge in cercuri , de aceea pentru a evita ranirea unui coleg PD/NG/FBI sunteti autorizati sa folositi /tazer , nu excesiv .
-aveti voie cand sunteti depasiti numeric , ex: 1 cop 1 mafiot , si apare un al doilea mafiot , aveti voie sa folositi tazer si in cazuri cu mai multi.

6)Frisking
-aveti voie sa folositi comanda doar cand suspectul nu este in masina .Daca dati /frisk iar suspectul eventual jucatorul fara wanted este in masina veti fi sanctionati
-cand urmariti un suspect avertizati-l folosind comanda /m (megafone) in acest fel: "Opreste, trage pe dreapta", inainte de a merge cu suspectul la arrest folositi comanda /frisk, in caz ca acesta are droguri folositi comanda "/take drugs (nume)" si acordati wanted-ul corect

7)Undercover
-pentru a folosi comanda /undercover trebuie sa cereti permisiunea liderului indiferent de rank
-undercover se foloseste numai atunci cand suspectul nu este usor de prins, fuge si nu sunt destule dovezi pentru a-l cosidera runner
-nu aveti voie sa abuzati de aceasta comanda, abuzul duce la scoaterea din functie a agentului indiferent de rank

8)Informarea
-atunci cand doriti sa arestati sau sa urmariti un suspect, informati-va intreband pe /d(epartment chat) daca acel suspect a fost prins sau trebuie arestat de catre un coleg
-atunci cand ai capturat un suspect sau doriti sa-l arestati, informati-va colegii printr-un simplu mesaj pe /d gen "X-ulescu este la mine, il voi aresta"

9)Neintelegerile intre colegi
-atunci cand se isca un conflict intre doi agenti, incercati sa-l aplanati imediat
-atunci cand un coleg va adreseaza cuvinte urate asigurati-va ca ve-ti captura acel moment folosind comanda F8 (screenshot) si ca acea poza va ajunge direct la lider prin intermediul unui mesaj privat pe forum si in nici intr-un caz nu pe forum la rubrica "Report an agent".
-atunci cand un coleg va ataca, capturati momentul prin F8 (screenshot) apoi reclamati-l printr-un mesaj privat trimis liderului pe forum
10)Esc on wanted
-se considera esc on wanted suspectul care in urmarire face abuz de comanda ESC, in nici-un caz suspectul care este afk
-playerii afk cu wanted raman la acelasi nivel de wanted pana la intoarcerea la calculator, ei nu sunt considerati esc on wanted
-cereti ajutorul unui admin atunci cand cineva face abuz de esc on wanted ( /report )
Important:
1.Agentii FBI nu au dreptul de a conduce vehiculele celor de la NG / PD ! (securicar, patriot, barracks etc.) Agentii FBI au dreptul de a conduce numai masinile de politie din cadrul factiunilor NG/PD cu responsabilitatea de a le respawna.
2.Agentilor FBI le este interzisa stationare in LSPD jail sau imprejurimi ! Au dreptul de a intra in LSPD numai pentru a aresta un suspect sau pentru a se folosi de comenzile /duty | /clear | /mdc | /undercover on apoi sunt obligati sa paraseasca zona LSPD .Vei ramane in LSPD doar daca acolo nu se gaseste niciun alt coleg din NG/PD.In cazul in care ramai ,ai obligatia de a parasi zona cand cineva vine sa te inlocuiasca.Nu vei sta la LSPD mai mult de 10 minute.


Daca mai sunt alte propuneri de adaugat aici va rog postati la Propuneri FBI.A mai trecut timp de la primul post in acest topic insa consider ca acum, trebuie precizate alte reguli care apar odata cu evolutia acestei factiuni.Sunteti obligati sa respectati regulile impuse aici ca si pe cele din regulamentul FBI.Nerespectarea lor ca pe orice alta regula a serverului si / sau factiunii duce la penalizari.Devreme ce acest post este facut public se considera citit si inteles de orice membru / viitor membru al Federal Bureau of Investigations.


In primul rand : Wanted ascuns.Acesta este motivul pentru care uneori, cand scrieti /su [id/nume] [fapta] wanted-ul nu porneste de la 1 ci de mai sus (de regula 3 sau 4 +).Asadar, tinand cont de faptul ca in momentul in care dati cuiva wanted se porneste de la premiza ca acesta nu avea inainte, aveti obligatia sa dati /clear si apoi din nou wanted cu reason: [fapta]-reluare.Exceptie fac faptele pentru care se da wanted 6.
Agentii FBI au obligatia de a evita stationarea (AFK) in zone ca : LSPD (la jail, inauntru), in fata LSPD, in fata Primariei, in fata Garii. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctiuni grave.
Agentii FBI NU au voie sa foloseasca binduri pe /arrest sau pe "/m STOP FBI TRAGE PE DREAPTA!". Cel mai indicat lucru este sa folositi "/m [Nume] Stop FBI..." astfel evitandu-se confuziile.De asemenea, pentru a fi evitat spam-ul, Nu folositi binduri nici pe "Afara te rog, teren guvernamental, risit wanted!" .
In factiune, pe /d, /r, forum etc. nu vreau sa vad personaje cu aere de vedeta sau de superioritate.Toata lumea este bine-venita sa dea un sfat cuiva care intreaba ceva sau cuiva care are nevoie de ceva, insa aerele sunt altceva-NEPERMISE.
Incercati sa evitati glumele proaste cu persoane care nu inteleg sau care nu "gusta" astfel de lucruri.Intre prieteni glumele isi pot face loc fara nicio problema, insa daca arunci pe cineva la jail prin Amunation, asta nu mai e gluma.
Raportul de activitate al fiecaruia este obligatoriu pe parcursul sederii voastre in FBI pentru fiecare dintre voi (rank 0+).Aceste rapoarte vor fi postate in fiecare saptamana, vineri / sambata / duminica dupa sedinta.Respectati fiecare sectiune a raportului si nu puneti toate arresturile (de ex.) la un loc sau toti runnerii, robberii, esc on wanted la un loc.Categoriile alea au fost facute pentru a fi respectate.
Orice agent FBI are obligatia de a folosi un limbaj corect gramatical, dovedind ca este roman, atat pe forum cat si in game.Fara prescurtari aiurea, fara inclocuirea lui 'y' cu 'i' sau 'c' cu 'k'.De asemenea FARA: 3=E, 4=A, @=A, 7=T etc.Nu in ultimul rand, nu cred ca e asa greu sa scrieti 'ok' in loc de 'k' .
Cu totii aveti obligatia de a face poze (SS) in diferite situatii dificile intalnite pe teren, poze ce pot deveni dovezi importante in cazul in care cineva va raporteaza pe forum.Voi incepe sa iau din ce in ce mai putin in considerare doar "vorbele" fara dovezi concrete care sa sustina ceea ce spuneti.
Incercati sa aveti cat mai putine posturi pe forum.Tratati fiecare suspect cu profesionalism si respect, chiar daca va fac "Fomisti", "Flamanzi" sau mai stiu eu cum.Fiti mai inteligenti decat ei!
Intre colegi NU se fac posturi ci se trimite PM liderului cu situatia insotita de dovezi concrete.
NU arestati suspecti fara drept de predare.Sunteti obligati sa folositi /mdc de fiecare data cand aveti un suspect de wanted 6.Bazati-va mai putin pe ce spun colegii pe /d si mai mult pe ce vezi cu ochii tai.
Daca gresesti un arrest in dezavantajul unui jucator cu wanted care astepta sa fie arestat, ai obligatia sa ii inapoiezi suma luata odata cu arrestul + cate 1.000$ (1k) pentru fiecare wanted diferenta.Exemplu: Daca are wanted 1 si tu il arestezi cu comanda de arrest pt wanted 4, ii inapoiezi 4000$ + 3000$ (diferenta) + scuzele de rigoare.Incercati evitarea reclamatiei pe forum in aceste situatii si faceti poza cu suma inapoiata.
Agentii FBI NU au voie sa faca abuz de putere.Orice fapta catalogata asa risca sa va aduca pana la DEMITERE.
Respecati-va colegii si liderul cand acestia vorbesc sau va comunica ceva sau cand se tine o discutie intre doi membri, evitati sa va bagati fara rost.
Incercati sa lucrati cat mai mult in echipa.Colaborati mai mult.Discutati mai mult.Un sfat ar fi sa anuntati si cand plecati pe urmele unui suspect, nu doar atunci cand il avet, macar pe (/r).Asadar eficacitatea creste si fiecare merge dupa altcineva.Nu evitati sa alergati si dupa cei cu wanted 1 sau dupa runnerii care sunt foarte departe.
Nu dati /frisk pe civili daca nu faceti parte dintr-un filtru organizat impreuna cu politia in vederea combaterii traficului si consumului de droguri. Suspectii principali de droguri sunt Hitmanii si Mafiile.
Prezenta voastra la antrenamentele fulger organizate instantaneu pe server, este OBLIGATORIE daca sunteti On.
Nu vrea sa vad spam pe /r sau /d din niciun motiv.
Nu va plimbati prin oras asteptand sa vedeti pe /d : "Un NG/FBI la jail".Mergeti voi dupa suspecti si incercati sa dominati celelalte departamente in privinta arresturilor si runnerilor omorati.
Nu aveti voie sa participati la eventurile organizate instantaneu pe server de altcineva decat admini.
Nu interveniti pe forum in topicurile si in posturile in care nu sunteti implicati.Daca spuneti: "Scuze ca ma bag dar..." , nu are niciun efect.Incercati sa va abtineti de la orice pareri sau sfaturi daca nu sunteti direct implicati.
In Hq-ul mafiilor sau organizatiilor (Hitmen) nu se intra cand vrei sau cand ai chef.Daca un suspect cu wanted se ascunde acolo, faci poza la (/wanted) inainte de a intra.Controalele periodice in Hq-ul unor mafii se face doar cand sunteti minim 4 si DOAR atunci cand liderul / subliderul va da voie.Daca niciunul din cei doi nu este ON, va este interzis sa faceti asta.
Nu se da /frisk excesiv.
Nu vreau sa vad DM aiurea, indiferent de situatie.Daca cineva se urca pe masina de cop si refuza sa coboare, gasiti alte metode decat DM pentru a-l convinge sa coboare.


Atentie!:


De astazi, cei de wanted 1-5 care au in /mdc: *******, au drept de predare (trebuiesc arestati!).
Cei de wanted 6 care au in /mdc: *******, NU au drept de predare (trebuiesc omorati!).


Acestea fiind spuse, aveti obligatia de a respecta ce ati citit si a nu va abate de la nicio regula.Sfaturile v-au fost date si va sunt date pentru a fi respectate, pentru binele vostru in aceasta factiune si pe server.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
Hot to become a PRO ?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Romania Roleplay SAMP Server :: Factiuni :: 2)Federal Bureau Of Investigation-
Mergi direct la: